conectare 

Intrebari frecvente


 1. Intrebari generale
  1. Cine este Scrisoareadecraciun.ro?
  2. Scrisoareadecraciun.ro are o limita minima a comenzii?
  3. Scrisoareadecraciun.ro are oferte speciale sau reduceri de pret? Cum pot afla despre acestea?
 2. Despre comanda scrisorii de Craciun
  1. Cum comand?
  2. Cum personalizez Scrisoarea de la Mos Craciun?
  3. Nu am primit un email de confirmare.
  4. Cum pot sa anulez o comanda?
 3. Despre livrare
  1. Cum ajunge Scrisoarea de Craciun la destinatar?
  2. Ce este adresa de livrare?
  3. Pot fi livrate mai multe scrisori personalizate in acelasi plic?
 4. Despre plata
  1. Cum platesc pe scrisoareadecraciun.ro?
  2. Scrisoareadecraciun.ro accepta plata de pe un card bancar?
 5. Diverse
  1. Cum va pot contacta?
  2. Cum pot sa modific-adaug detalii despre contul meu?
  3. Am posibilitatea de a alege sa nu mai primesc e-mailuri de la newsletterul www.scrisoareadecraciun.ro?

1. Intrebari generale
1.a) Ce servicii ofera scrisoareadecraciun.ro?
Site-ul nostru va da posibilitatea de a face celor dragi (in special copii, dar nu numai) o surpriza minunata in asteptarea Craciunului. Pentru ei, poti comanda Mosului o scrisoare magica. Astfel, cei cu suflet de copil vor avea o dovada in plus ca Mosul exista si mai mult decat atat, el stie o multime de lucruri despre ei (daca au fost sau nu cuminti, ascultatori sau ce nazbatii au mai facut in anul care a trecut). Din scrisoare ei vor afla ca Mos Craciun le cunoaste dorintele si ii asigura ca si in acest an va ajunge la ei. Pentru unii, Mosul are si cateva sarcini de dat prin scrisorile lui. Acestea ar trebui indeplinite de cei mici pana in seara Craciunilui. In special cei care nu au fost tocmai asa cum dorea Mosul, mai au un pic de timp sa asculte de povetele din scrisoare. Asadar o supriza magica care va spori frumusetea asteptarii minunatei seri de Craciun si va intari credinta in existenta Mosului drag si bun! Scrisoarea Mosului poate ajunge la cei dragi, fie imprimata pe hartie, intr-un plic special purtad chiar stampila de la Polul Nord, fie in varianta electronica, in casuta postala a destinatarului sau a dvs. (daca doriti ca ulterior dvs. sa imprimati scrisoarea si sa o inmanati destinatarului din partea Mosului). In acest caz, scrisoarea electronica care se transmite in casuta de e-mail este un fisier tip imagine. Spre deosebire de varianta expediata direct de Mos, imprimata pe hartie, varianta electronica va avea ca marcaj www.scrisoareadecraciun.ro, marcaj care se va pastra insa si la imprimare.


1.b) Scrisoareadecraciun.ro are o limita minima a comenzii?
Nu. Puteti comanda chiar si doar o scrisoare. Daca doriti sa comandati mai multe scrisori, efectuati pentru fiecare cate o comanda diferita.


1.c) Scrisoareadecraciun.ro ofera reduceri de pret? Cum pot afla despre acestea?
In cazul unor comenzi mai mari, va rugam sa ne contactati pentru a discuta despre eventualele reduceri.2. Despre comanda scrisorii Mosului
2.a) Cum comand o scrisoare pe Scrisoareadecraciun.ro
Pentru plasarea unei comenzi este necesar sa fii inregistrat.
Comanda unei scrisori se face prin accesarea butonului Comanda sau a meniului Comanda.
Daca nu este conectat, vei fi directionat in pagina de autentificare, unde fie vei completa formularul de autentificare daca sunteti un client mai vechi sau formularul de inregistrare daca sunteti un client nou.
Poti comanda o scrisoare tiparita, al carei cost este de 25 RON sau o scrisoare electronica, care este gratis. De asemeanea poti comanda o scrisoare in varianta "Imprima singur", al carui cost este de 12 RON. Pentru inceput vei selecta modelul design-ului scrisorii. Aceste modele sunt unice fiind special create in atelierul Mosului.
In continuare vei stabili continutul sau textul scrisorii, parcurgand etapele de personalizare ale acesteia. Dupa stabilirea textului scrisorii, procesul de cumparare se finalizeaza prin confirmarea comenzii. Vei confirma modelul de design ales, textul scrisorii si adresa de livrare. Daca doriti sa comandati mai multe scrisori, repetati acesti pasi pana cand ati comandat toate scrisorile. Un mesaj de confirmare a comenzii va sosi in scurt timp in casuta dumneavoastra de email.


2.b) Cum personalizez Scrisoarea de la Mos Craciun?
Alegi dintre modelele de text propuse de Mosul. Pentru personalizarea lor vei introduce cateva date legate de destinatar. Sopteste-i lui Mos Craciun cateva dintre nazbatiile, realizarile sau faptele bune cu care se poate lauda in acest an destinatarul scrisorii. De asemenea, indica-i Mosului care sunt cadourile pe care si le-ar dori copilul sa le primeasca.
In final alegi unul din mesajele de incheiere propuse de Mos sau poti sa compui tu unul. Daca insa doresti aceasta, ai si posibilitatea sa compui tu in intregime textul scrisorii.
Astfel, fie ca alegi sa folosesti textele Mosului, fie ca vei compune tu unul propriu, toate acestea vor diferentia scrisorile fiecarui copil din familie, sporind increderea acestora in existenta Mosului.
Tot pentru personalizarea scrisorii, este nevoie si de adresa destinatarului (chiar daca nu el va fi cel care va primi efectiv de la posta sau de la curier comanda). Numele si adresa destinatarului (a copilului) va fi imprimata pe plicul personalizat, alaturi de stampila si timbrul de la Polul Nord.


2.c) Nu am primit un email de confirmare. Cum pot sa stiu ca mi-a fost validata comanda?
Dupa lansarea comenzii, noi o vom procesa si va vom trimite un email de acceptare comanda.


2.d) Cum pot sa anulez o comanda?
Daca ati facut o comanda si aceasta inca nu a fost livrata, anuntati-ne printr-un email ca doriti anularea acesteia. Daca comanda a fost deja livrata, la primire refuzati marfa.


3. Despre livrare
3.a) Cum ajunge scrisoarea Mosului la destinatar?
Scrisorile de Craciun ale Mosului sunt livrate (in general) in urmatoarele 6-7 zile lucratoare. Livrarea se face NUMAI pe teritoriul Romaniei, cu ajutorul serviciilor Postei Romane.
Daca doriti livrarea prin intermediul serviciilor de curierat rapid, va rugam sa ne contactati in acest sens, pentru a stabili toate detaliile. In acest caz, costurile suplimentare de livrare vor fi suportate de dvs.
Vei primi un aviz la adresa de livrare comunicata, cu care te vei prezenta la oficiul postal si vei ridica un pachet mic ce contine scrisoarea comandata Mosului, precum si plicul personalizat. Dupa ce primesti pachetul, îl deschizi, iei scrisoarea de la Mos Craciun si o strecori, ca un adevarat spiridus, în cutia postala a destinatarului, sub brad, sub perna, pe birou sau oriunde vrei tu! În felul acesta, Mosul poate sosi la orice adresa, iar copiii care nu l-au întâlnit în seara de Ajun în persoana, pot gasi mesajul Mosului sub brad, în dimineata de Craciun, ca semn ca a fost într-adevar acolo! Mai mult, pentru a te bucura anticipat de surpriza pe care o pregatesti, am lasat plicul deschis, sa citesti mesajul pentru persoana draga si sa-l lipesti tu!


3.b) Ce este adresa de livrare?
Adresa de livrare este adresa unde va livrata comanda si unde se vor achita contravaloarea acesteia.


3.c) Pot fi livrate mai multe scrisori personalizate in acelasi plic?
Da, daca aveti aceeasi adresa de livrare, va vom trimite toate scrisorile copiilor si plicurile personalizate aferente intr-un singur plic, daca doriti.


4. Despre plata
4.a) Cum platesc pe scrisoareadecraciun.ro?
Plata comenzii dumneavoastra se va face prin transfer bancar. Comanda va fi procesata dupa ce avem confirmarea platii.
Puteti plati la orice ghiseu bancar, depunand dupa caz suma de 25 RON (varianta tiparita) sau 12 RON (varianta "Imprima singur") în urmatorul cont:
Cont IBAN: RO39INGB0000999900409549
Nota: Dupa ce ai efectuat plata, trimite un e-mail la adresa contact@scrisoareadecraciun.ro cu subiectul "Transfer bancar", iar la mesaj scrie numele si prenumele cu care ai facut comanda.


4.b)scrisoareadecraciun.ro acepta plata de pe un card bancar?
Momentan scrisoareadecraciun.ro nu accepta plata prin card


5.Diverse
5.a) Unde va pot contacta?
Ne puteti contacta la adresa de e-mail contact@scrisoareadecraciun.ro.
Mai multe detalii vedeti in pagina de Contact.


5.b) Cum pot sa modific-adaug detalii despre contul meu?
Logati-va (autentificati-va) cu numele de utilizator si parola dumneavoastra si apasati link-ul "Modifica profilul".


5.c) Am posibilitatea de a alege sa nu mai primesc e-mailuri de la newsletterul www.scrisoareadecraciun.ro?
Bineinteles. Abonarea/dezabonarea la newsletter se face independent si automat. Detalii despre metoda de dezabonare sunt prezente la sfarsitul fiecarui mesaj trimis de www.scrisoareadecraciun pentru a fi siguri ca mesajul nostru ajunge numai la cei care vor sa-l primeasca.


Pentru orice alte informatii, va stam la dispozitie la adresele din pagina "contact".


termeni si conditii | intrebari frecvente | contact | Clubul Jucariilor
Copyright © 2008-2011 MiCaDi plus SRL. Toate drepturile rezervate.
Scrisoarea de la Mos Craciun Top66 Statistici