conectare 

Termeni si conditii

1. TERMENI SI CONDITII GENERALE DE UTILIZARE

www.scrisoareadecraciun.ro este un serviciu prin intermediul caruia se pot comanda scrisori de Craciun personalizate pentru cei dragi. Suntem o echipa decisa si motivata sa oferim un plus de magie in asteptarea Mosului.
www.scrisoareadecraciun.ro este operat de SC MICADIPLUS S.R.L., inregistrata la Oficiul Comertului sub numarul J04/1532/2006.
Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui serviciu, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului www.scrisoareadecraciun.ro, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
Drepturile de autor asupra întregului continut al acestui website sunt proprietatea SC MICADIPLUS S.R.L.
Conditiile de utilizare se refera exclusiv la website-ul www.scrisoareadecraciun.ro.

Daca nu esti de acord cu conditiile de utilizare de catre tine a acestui website-ului si a datelor cu caracter personal prin intermediul acestui site, nu mai utiliza acest web site.
Continutul site-ului www.scrisoareadecraciun.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice forma, incluzând dar nelimitându-se la forma electronica fara permisiunea anterioara scrisa a SC MICADIPLUS S.R.L. Materialele publicate si continutul site-ului www.scrisoareadecraciun.ro pot fi utilizate în scop personal, fiind interzisa comercializarea acestora.
SC MICADIPLUS S.R.L nu este responsabila pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizata a informatiilor de pe www.scrisoareadecraciun.ro. SC MICADIPLUS S.R.L îsi rezerva dreptul de a face modificari în materialele si continutul site-ului www.scrisoareadecraciun.ro în functie de schimbarile ce au loc cu privire la produsele si serviciile comercializate.
SC MICADIPLUS S.R.L nu este responsabila de costurile si/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea informatiilor din site-ul www.scrisoareadecraciun.ro.
SC MICADIPLUS S.R.L nu este responsabila pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfunctionalitati de orice fel ale site-ului www.scrisoareadecraciun.ro.
SC MICADIPLUS S.R.L îsi rezerva dreptul de a modifica în orice moment continutul si structura website-ului.
Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe acest website. In cazul in care continuati sa utilizati acest site si dupa revizuire, inseamna ca ati acceptat pe deplin termenii si conditiile prezentului serviciu, inclusiv modificarile survenite.

2. SECURITATEA

www.scrisoareadecraciun.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde sau revinde, sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor www.scrisoareadecraciun.ro, fara acordul scris al acesteia.
Pe site-ul www.scrisoareadecraciun.ro, utilizatorul raspunde de veridicitatea datelor introduse in timpul creerii contului si pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. www.scrisoareadecraciun.ro nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.
www.scrisoareadecraciun.ro nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau serverele, sau mailurile expediate de www.scrisoareadecraciun.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare.

3. LIMITARI DE RESPONSABILITATE

www.scrisoareadecraciun.ro va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in website-ul nostru si noi vom incerca sa corectam erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Cu toate acestea, www.scrisoareadecraciun.ro nu este responsabil pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de tine. In mod expres, esti de acord ca www.scrisoareadecraciun.ro nu va fi responsabila pentru nici un fel de daune directe, indirecte, minore, speciale, de importanta majora sau incidentale, incluzand dar fara a se limita insa la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din utilizarea acestui Serviciu, sau orice alt aspect relationat acestui Serviciu. Esti de acord sa protejezi si sa asiguri www.scrisoareadecraciun.ro si operatorii, angajatii, si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune de catre tine sau o terta persoana, in legatura cu utilizarea acestui Serviciu, sau orice alt aspect relationat acestui Serviciu.

4. LEGI SI JURISDICTIE

Orice litigiu, controversa sau reclamatie rezultata sau relationata acestui Acord, sau incalcarea prevederilor sau anularii acestuia, vor fi solutionate conform legii.

5. TERMENI DE INTRERUPERE SAU SUSPENDARE

Acest acord de acceptare a termenilor si conditiilor devine efectiv din momentul acceptarii sale pana in momentul in care este incetat de catre www.scrisoareadecraciun.ro.
www.scrisoareadecraciun.ro poate suspenda sau intrerupe utilizarea acestui Serviciu fara a anunta in prealabil in cazul in care scrisoareadecraciun.ro considera ca ai incalcat sau nu ai actionat consistent in spiritul termenilor si conditiilor acestor termeni si conditii. Esti de acord ca www.scrisoareadecraciun.ro nu-si asuma nici un fel de responsabilitate fata de tine sau orice alta terta persoana pentru orice eventuala incetare a accesului tau la acest Serviciu.

6. CONDITII DE UTILIZARE CONTINUT

Continutul paginilor site-ului web www.scrisoareadecraciun.ro. este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate SC MICADIPLUS S.R.L. Toate materialele (incluzand fara limitari toate imaginile, textele, logo-urile si design-ul) continute in acest site sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara acordul scris al SC MICADIPLUS S.R.L. Nu aveti voie sa modificati continutul acestor pagini. Nu este permis sa modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, publicati, reproduceti, creati ceva derivat din orice informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul site-ului.
Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea MicadiPLus, ci numai raspunderea persoanelor respective.
Toate materialele si informatiile accesibile prin intermediul site-ului sunt proprietatea MicadiPlus, iar drepturile (inclusiv cel de autor) corespunzatoare acestora apartin MIcadiPLus, astfel ca orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site inteleg si accepta acest lucru prin simpla trimitere, indiferent de modalitatea de trimitere catre site a informatiilor ori materialelor respective. In acest sens utilizatorii site-ului sunt de acord sa cedeze exclusiv si gratuit, in momentul trimiterii, toate drepturile de utilizare, adaptare, modificare si retransmitere a materialelor cu care au contribuit la site si se obliga in mod expres sa nu trimita, posteze sau publice aceste materiale pe alte site-uri fara acordul expres, scris si prealabil al MicadiPLus.

termeni si conditii | intrebari frecvente | contact | Clubul Jucariilor
Copyright © 2008-2011 MiCaDi plus SRL. Toate drepturile rezervate.
Scrisoarea de la Mos Craciun Top66 Statistici